Alla inlägg under oktober 2010

Av matilda - 17 oktober 2010 08:58

min mamma ringde till en kock för att beställa mat till pappas kalas nästa vecka. jag har jobbat med den kocken en gång så mamma nämnde det.


"min dotter har jobbat med dig en gång på ett bröllop"

"vilket bröllop, jag minns inte riktigt..."

"linn tror ja hon hette som gifte sig."

"jasså hon! komikern!"


jag tror jag har överdrivit min presentation av mig själv en liten aning. fast jag har egentligen inget emot att att bli kallad "komikern!" men det är ju lite vilseledande. liiiiiite.

Av matilda - 16 oktober 2010 08:26

i söndags så somnade jag med en ond hals, och i måndags vaknade jag med en fruktansvärt ond hals. det är ingen fara, jag brukar ha det så. sängläge i några dagar brukar göra susen och såklart, på torsdag var det borta och i fredags var det jobb igen. igårkväll hade jag lite ont i halsen, och i natt har det gjort så ont att jag knappt kunnat sova, VAD ÄR DET HÄR??? jag har inte råd att vara hemma mer. på måndag är det vårdcentralen som gäller. inte för att man får hjälp där men ändå, jag kan inte göra så mycket mer.

Av matilda - 12 oktober 2010 19:05

jag tittade på "16 and pregnant" på mtv- och började gråta

jag läste en liiiiite sorglig novell- och började gråta

jag tittade på en film - och örjade gråta

jag lyssnade på en låt- och började gråta

jag läste en blogg - och började gråta


jag tror att det är lite bloggens fel. hennes bästis har ju precis dött och jag kan verkligen känna emd henne hur det är att ha en sån underbar underbar människa som sin bästis, och sen kan jag bara föreställa mig hur förödande det måste vara att mista henne. fy så hemskt.

   och jag har ju lätt för att gråta men de senaste dagarna har det bara gått för långt. jag tror det har att göra med att jag inte är helt frisk heller.

Av matilda - 10 oktober 2010 16:35

det känns lite skumt att åka hem till någon bar för att kolla om man vill ha nått av deras saker. dom ska flytta från två våningar, stort kök, gigantiskt vardagsrum och tre jättestora sovrum till ett sovrum, ett vardagsrum och ett kök. så dom behöver verkligen downsiza och bli av med massvis med saker, men ändå. ett sovrum anväder dom som bibliotek, tänk er, ett bibliotek HEMMA. två väggar helt proppfulla med böcker, "ta vad ni vill ha. vi ska inte ha med några alls." och visst, frun är den som läste mest och hon har fått en hjärntumör och kan inte läsa längre, men ändå! vissa böcker är dyra, fyra-fem hundra kronor styck. man skulle kunna få en hundring för om på en snygg loppis. så det kändes  väldigt skumt, när dom hade vising "allt här inne kan ni ta, fast inte sängen" "allt i vardagsrummet, fast helst inte tvn." jag tog ett snyggt munblåst glas iallafall. och morbrorn sa sedan "det där fick jag av grannarna när jag fyllde fyrtio" och dom är ganska goda vänner med sina grannar, och man ger ju inte billiga struntprylar i fyrtioårspresent. så, ja. underligt, behövligt men konstigt och trevligt var det. (jag fick, eller tog kanske man ska säga, två böcker av ingen mindre än sven delblanc.)

Av matilda - 10 oktober 2010 10:18

min mammas morbror och hans fru flyttar till ett mindre ställe och idag har dom "kom och ta" så jag ska åka dit och titta om dom har nått fint. jag tar med mig muffins att bjuda på.

Av matilda - 9 oktober 2010 20:50

jag har just sett lady gagas köttklänning. jag tycker faktist att den är rätt snygg. tänk er om den hade varit gjord av nått annat material, sammet tillexempel. som sagt, jag tycker den var rätt snygg, men hur snuskigt är det inte att gå omkring i en köttklänning? undrar om den var kylskåpskall när hon tog på sig den.

Av matilda - 9 oktober 2010 08:42

jag lyssnar på simon o garfunkel. dom är bra dom. jag ska snart iväg till simhallen och simma lite. det kommer bli skönt. nu: frukost.

Av matilda - 8 oktober 2010 21:40

jag kände att det var dags att städa. och jag känner mig själv- jag städar inte. så jag bjöd hem mormor och morfar på middag. och mamma och pappa också. dom fick lasagne som tyvärr inte smakade så mycket. men men, man kan inte vara bra på allt. dom fick bakade äpplen till efterrätt. med vaniljsås. och jag hann med att plocka undan och dammsuga, så nu är det fint här.

Ovido - Quiz & Flashcards