Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av matilda - 8 augusti 2010 19:36

det är egentligen fel årstid, men jag blir ofta sugen på den här låten framåt hösten (ja, det är på väg att bli höst) är egentligen bäst live, men funkar bra om man har surroundljud och hög volym också.



Av matilda - 8 augusti 2010 19:32

jag gillar inte när man berättar om en händelse på sin hemsida men inte berättar om var man kan köpa biljetter. det är lite elakt.

iallafall. det var meningen att jag skulle var ai stockholm nu. men det var tydligen inte meningen att jag skulle vara där, för nån timme in på dagen när jag varit vaken så upptäckte jag att jag hade fruktansvärt ont i nedre delen av ryggen, på höger sida. inte roligt. det gör tillräckligt ont för att det inte ska vara någon idé att åka, men tusan. jag ville verkligen. jag måste ta mig i kragen och åka på fler standups!

Av matilda - 8 augusti 2010 11:48

en vän till mig gifte sig igår och jag bossade över serveringen. det var såå roligt, det är också en sån grej som jag skulle vilja göra, kanske inte heltid men iallafall två kvällar i månaden som extrajobb sådär. eller, det var ju inte servering riktigt, eftersom det var buffe, men plocka fram käk, plocka undran käk, ställa fram dricka och duka av och sånt. jag gillar det. det bjöds på: pastasallad, ungsbakade rödbetor med getost, laxrullar, kyckling, fänkålspaj, sallad, bröd, tomatsallad, blomkålssallad. och någon frågade efter ketchup, vad ska den personen med ketchup till? det passade likom inte på någonting. (och bröllopet var jättefint, allt gick i en jättefin blå färg och brudens klänning var helt underbar!)

Av matilda - 8 augusti 2010 09:39

jag har flera nätter i rad nu drömt om att jag tagit kontakt med pappas gamla klasskompis som bor i australien på facebook och frågat om jag kan komma och hälsa på dom, och dom har varit så där som folk bara är i filmer när främmande människor vill komma och hälsa på ni vet, "jaaa! kom, stanna en månad, vi gör massvis med roliga saker". helt sjukt, sen flög jag faktiskt dit, och när jag kom fram ringde jag karin för att säga att jag var framme, så jag sa så här "hej jag är framme nu, nej vänta, det står Bali här, jag är i Hawaii" det var väldigt underligt.


Ovido - Quiz & Flashcards