Alla inlägg den 21 juli 2009

Av matilda - 21 juli 2009 20:05

1. gör det du vill. skit inte i andra, tänk mycket på dom, såra ingen, säg sanningen, men säg den snällt. gör det DU vill. inte det andra vill att du ska vilja göra.


2. tänk inte så mycket innan du snackar. snacka först och tänk sen, då blir saker sagda, och det är bra. ingen kan höra vad du tänker.


3. döm inte folk. gillar jag att ha helt rosa kläder på mig, så fine. har du alltid jeans och t-shirt så ska jag inte bry mig om det heller. om jag tror på Gud, så låt mig göra det, jag dömer inte dig för att du inte gör det, och jag försöker verkligen inte övertala dig att börja tro. så övertala inte mig att sluta tro.


4. så länge det inte skadar, så helar det.


5. lyssna på alexander rybaks album.

nu slutar jag blogga.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5524167.ab

Av matilda - 21 juli 2009 19:29

sandra och jag åkte och handlade direkt efter jobbet. vi tog en kundvagn och handlade i typ 40 minuter. jag älskar verkligen att handla. och vi kände oss jättevuxna som hade kundvagn fast det inte var några fuxna med. fast vi träffade johanna och kennet, och dom påpekade att vi faktiskt hade varsin vuxen med oss. (vi själva) men nja... det räknas inte riktigt tycker jag. och fasen så duktig jag är! när jag kom hem lagade jag middag! falukorv i ugn, och kokt potatis. hur gott som hellst, me like.


vet ni vad som händer imorgon? jo, det är standup på fyren igen! sjukt kul. jag ska ta med mig ingela, och förhoppningsvis sandra. och kan jag så övertalar jag några fler. "jag är fett taggad" - som ronnie sa. nej, nu dunstar jag nog ett tag.

Ovido - Quiz & Flashcards