Alla inlägg under juli 2009

Av matilda - 6 juli 2009 15:15

nu kommer strax kevin och anders hit. då bär det av till ikea. och fruängen för att hämta mitt köksbord.

Av matilda - 5 juli 2009 21:13

det ligger massa saker i min säng. jag undrar om jag ska putta ner dom på golvet, lägga dom där dom ska vara eller helt enkelt sova ovanpå sakerna. ja, det är ett svårt val. imorgon blir det iallafall en sväng till Ikea, och en till vanja. hämta mitt köksbord!

Av matilda - 5 juli 2009 17:30

jag är nog den tankspriddaste människan jag vet. jag l'gger saker överallt, såger saker till folk hundra gånger och ja... när jag blir mamma kommer jag säkert bli tusen gånger värre än min mamma är. så iallafall, för några veckor sen så köpte jag nya hårsnoddar eftersom det är en förbrukningsvara hos mig. 40 st köpte jag, och dom försvann typ samma dag och jag har vänt uppochner på hela huset efter dom. dom fanns ingenstans. så idag hittade mamma dom. i kokboken. jag hade markerat receptet på bakad potatis med dom. jag måste var sjuk i huvvet. imorgon blir det förmodligen Ikea med underbara Kevin och Anders.

Av matilda - 5 juli 2009 16:13

ingela har hjälpt mig med lite flyttupppackning idag. hon är snäll den där ingela. sen käkade vi lunch med våra underbara vänner, kevin, anders, andre, dannie och miriam. det var trevligt. sen gick kevin och skulle jobba med sina små barn, och ingela och jag gick hit och packade ner mina kläder. dom andra drog hem till miriam och dannie. sen packade vi upp mina kläder i lägenheten, och gick upp till miriam och dannie vi också. det var hur trevligt som helst där, men nu tänkte jag att jag skulle ta en södertäljesväng. om min bror är hemma och kan hjälpa mig och bära saker förståss.

Av matilda - 5 juli 2009 10:16

kanske dags att kliva upp ur sängen snart? trycka ner alla mina kläder i papperskassar. eller gå bort till skolvägen och plocka upp alla grejjer ur ikeakassarna och ta hit dom och trycka ner grejjer i dom istället? hum.. fast det är ju det där med att vara ensam. jag ringer och frågar ingela om hon har lust att hjälpa till. ............... hon hade lust. så vi ska ses där om halvtimme. bäst att klä på sig nu då, jag har ingen lust att gå dit i pyjamas. (även om min pyjamas är väldigt snygg.)

Av matilda - 5 juli 2009 09:36

mer flytt idag. ska försöka flytta alla kläder och sånt härifrån till lägenheten. sen kanske vi kan ta ett lass från södertälje ikväll. men suck, jag orkar inte göra nånting just nu.

Av matilda - 4 juli 2009 23:43

åh, jag glömde ju. att vara i det målade rummet på fyren väckte lite minnen. vi käkade ju där under filminspelningen. (massa cred åt fyren, dom var så gulliga och vi fick så god mat! tack tack tack!) iallafall, så kom jag och tänka på när vi spelade in en scen i hamnen och jag stoppade bilar för dom fick inte köra in där så kommer en mörk bil mot mig, och trogen soranläsare som  jag är så vet jag ju när jag ser loggan, vem som sitter i den. hahahasse. det är hasse bronten, så jag får en liten... ja, chock ska man väl inte kalla det men lite paff blev jag allt. så stannade jag bilen och sa att här får ni inte köra in, ni måste ta den vägen istället så frågade han om man kunde äta nånstans här i närheten, så åker bakrutan ner och där sitter robins-robin! och jag vill og inte kalla mig chockad där heller bara lite... komiker-överrumplad. men jag fick järnsläpp helt enkelt. så istället för att säga "åk två meter fram på den vägen och sväng höger så har ni jordens bästa krubb där" så tänkte jag på antons krog och hur ska man förklara vägen dit? och där ligger ju sportbaren också som man kan käka på. så jag började förklara åk dit och dit tills ni ser en korvmoj. "neeej!" skrek dom unisont innan jag hann förklara klart. och så fortsatte jag att föklara, så har ni en parkering där med en pizzeria. där kan man kanske få dagens också. sen orkade jag inte förklara att man kan gå över torget och komma till de "riktiga" lunchställena antons och sporten. så dom fick en loppig pizzeria. hoppas dom hittade fyren eller nått annat ställe sen iallafall. jag fick helt enkelt hjärnsläpp. jag måste fråga hasse. han bloggar ju så det är bara att lämna en liten kommentar.

Av matilda - 4 juli 2009 23:35

martin lagos konfade. sen har jag redan glömt vad folk heter. men en 18årig tjej, hon var bra, sen sven brundin, han var superkul, och sen där där snubben... det var tredje gången jag såg honom, anders nånting. första gången jag såg honom var på özz nujens talkshow. han slår ner som en atombomb och sen fattar man inte riktigt vad som händer och man hör bara hälften av vad han säger (jag undrar föresten om det är bra för datorn med det här fuktiga vädret?) och sen var det paus. och man hade liksom inte riktigt hängt med där. sen var det iallafall en liten plutt tjej, hon såg typ inte ut att vara mer än 15 år. men hon var jättebra! hon hette typ, söder-nånting i efternamn. och sen ann westin. hon är verkligen i en klass för sig. hon är så bra så det finns inte. ja, jag kan knappt bärga mig till nästa gång. jag tycker det är så bra att fyren har bestämt sig för att köra lite standup. det är inte långt till stockholm och jag borde gå ut där lite oftare, men det är ett sånt projekt att ta sig upp! man kan inte ta tåget, för sista tåget hem går för tidigt så man hinner inte med det (och jag vågar inte åka pendeln och sen vänta på bussen i en halvtimme i södertälje) så jag måste ta bilen och jag hittar inte, plus att jag inte vågar fickparkera. så ja, det känns som ett himla projekt att åka upp helt enkelt.

Ovido - Quiz & Flashcards