Alla inlägg under december 2009

Av matilda - 23 december 2009 16:05

jag sänder många tankar till lillebror med flickvän som bär på tung sorg, då hennes pappa gick bort idag.

Av matilda - 23 december 2009 13:49

ja vad gör man när man har tusen saker att göra? man bloggar och hoppas att någon annan tar tag i saker och ting. synd att den ekvationen bara fungerar om man har nån som bor med en. (nästan bara) och det har ju inte jag så nu ska jag se till att:

diska

städa köket

städa badrummet

städa hallen

torka golven

få julgranen att stå rakt

klä den

bädda sängen

se snygg ut.



och allt innan kl sex, för då kommer mammut, papput och lillebror för att köka middag.

Av matilda - 22 december 2009 17:06

våran vd hade med sin son på jobbet idag. sonen var väl en 8 år kanske. först gick dom förbi en kollega, jag varken såg eller hörde. sonen sa "jag vill INTE ha ditt jobb iallafall." sen kom dom in i mitt synfält. vdn höll sonen i handen. så stannade sonen framför min maskin och tittade på den, förundrad. sen gick dom förbi och sonen sa "här vill jag jobba. men om jag får en dålig lön, så ska jag skjuta dig!"

väldigt roligt var det. vdn såg allmänt besvärad ut.

Av matilda - 21 december 2009 18:55

det här går bara utför. tur (eller skicklighet?) att jag inte har barn (än) för det betyder att jag kan gå och lägga mig, precis när jag vill. till exempel nu.

jag lämnar måndagen med den här låten i mina öron:



den är underbart vacker och jag älskar den.  läs här: länk

Av matilda - 21 december 2009 17:08

jag köpte en mexikansk kokbok i höstas. maten såg så god ut på bilderna så jag var bara tvungen att ha den. och sen köpte jag upp mig på fajita-mix burrito-mix och massa andra konstiga saker. men både burrito-mixen och fajita-mixen faller inte mig i smaken. fajita-mixen innehållet curry, och den smaken förknippar jag emd när jag var liten och blev itvingad kyckling. jag avskydde verkligen kyckling, jag käkar än idag inte fåglar över huvudtaget. nu kan jag ju faktiskt välja. och jag vill gärna inte köka curry heller, för det påminner om kycklingupplevelserna. och nu idag har jag prövar burrito-mixen, och den är ingen hit den heller. den är ju inte äcklig eller så, men tusan. den är inte god heller.

Av matilda - 21 december 2009 06:01

undrar just hur många meter snö det ligger på min bil just nu? en sommardag behöver jag inte gå hemifrån fören om en halvtimme, men en dag som den här... ja, då behöver jag strax gå. jag kollade föresten på magus betners "inget är heligt" igår. den karln är ju helt sinnessjukt bra.

Av matilda - 20 december 2009 17:49

jag har gjort alla julköttbullar. det föll på min lott att göra dom i år. och nu är dom klara och instoppade i frysen. en bigpacklåda blev det. ja ja, och julklapparna har jag hunnit klar med. var lite pyssel med dom men nu är dom klara! äntligen.

så här glad var jag i fredags. vi dansade järnet och det var urkul. synd bara att fullisar ska förstöra, gubbar som tafsar, fy så äckligt! 

Av matilda - 20 december 2009 13:59

tusan så härligt det är med snö! jag älskar det verkligen, tänk om det hade varit plusgrader? då hade det varit regn istället, och vem gillar regn i december? jag gillar bara regn i en form i december, och det är "millas mirakel" formen.

Ovido - Quiz & Flashcards