Alla inlägg under juni 2009

Av matilda - 15 juni 2009 21:50

helt klart en sevärd film! och det säger jag inte bara för att jag har varit med i tillverkningsprocessen, utan den var bra! och det var sjukt kul att se mitt namn där på vita duken. sjukt rolig känsla.

Av matilda - 15 juni 2009 15:50

förhandsvisningen på "äntligen midsommar" är idag. och det är precis lika bra väder som vi hade under inspelningen! iallafall, sandra och jag ska åka med några som pappa känner, och dom ville åka en halvtimme tidigare än sandra och jag hade  planerat.  så jag blev såklart jättestressad och skyndade mig jättemycket. så nu är jag klar och ska vänta på dom i en halvtimme. suck, så vad ska jag göra den här halvtimmen då? ja ni... leta reda på min vita hoodtröja kanske? för den har jag slarvat bort.

Av matilda - 14 juni 2009 19:07

jag åkte till mormor och morfar. tusan så det regnar! det bara hällde ner. det är typ, 5 meter från bildörren och in när man kommer fram och jag blev plaskvåt. sjukt. det var trevligt att träffa dom iallafall. jag kollde in trädgårdslandet. det var snyggt, mina experiment-rödbetor hade tagit sig ganska bra, men regnet har förstört morötterna, det är lite tråkigt. jaja, sen åkte jag hem till jocke. jag blundade när han öppnade och frågade om jag fick titta in. det fick jag inte så vi snackade typ tio minuter med mig blundandes. sen kom han på att jag skulle kolla på paintball-grejjorna så jag kan berätta för tobbe vad det är så jag fick titta. det var VÄLDIGT stökigt. men jag är van vid det så det var ingen fara. lite onödigt att jag skulle kolla på grejjorna bara, jag vet liksom inte vad jag tittade på. men men, dom var väl... fina.

Av matilda - 14 juni 2009 12:12

nu har jag legat i mon säng hela förmiddan. kanske dags att gå upp? klä på sig och hitta på nånting att göra? jag tror jag ringer sandra föe en liten walk in the town. the big city trosa. eller nått. jag borde åka till mormor och morfar och säga tjena också, får se hur det blir med den saken. nu, get dressed.

Av matilda - 14 juni 2009 09:00

fy tusan så trött jag är. men jag får väl skylla mig själv som inte kom i sääng fören halv tre.


planen igår var ju att hänga med gänget och grilla på kvällen och sedan smita iväg för att möta upp massa andra människor på tullen. anders hade samma plan och han var så fräck att han stack tidigare än vad jag gjorde,men han hann komma tillbaka innan jag stack. han hade ställt sig i kön och börjat snacka med personen framför som sagt att han stått på samma fläck i två timmar utan att kön rört sig ett dugg. då lämnade anders sitt nya gäng och kom tillbaka till oss, han orkar minssann inte stå i en stillastående kö hela natten när han vet att det var röjj ho oss. strax efter att han kommit tillbaka och berättat det här för oss fick jag ett sms av sandra som sa att dom var på väg ut men inte kom in nånstans. så jag hoppade helt enkelt utgången och stannade hos gänget. vi snackade strunt, trängdes i soffan och tävlade i nånting, jag minns inte vad det hette, men kul hade vi! och oavgjort blev det så det var lite kul också.


nej, nu ska jag börja vakna litemer tror jag och kanske käka frulle? jag är på humör för soffhäng hela dagen men vi har ingen soffa... så, vems soffa ska jag invadera idag måntro?

Av matilda - 14 juni 2009 02:24

nu är jag så trött att jag håller på att kola vippen men jag tänkte att jag skriver ett kort inlägg först.


jag vill säga ursäkta för att jag inte kom till tullen, några blev besvikna inkusive jag men det regnade och jag hade planerat för en sen entre, men det var så lång kö att det gick inte att göra entre. 


sen vill jag säga tack! alla underbara vänner jag har, jag hade verkligen jättetrevligt ikväll. pussar och kramar till er alla!

Av matilda - 13 juni 2009 15:59

simons flickvän sa för några veckor sen när jag skurade ugnen att cillit bang var det bästa köp hon nånsin gjort, så när jag var förbi rusta så köpte jag det och nu håller mamma på och städar. hon är typ rädd för cillit bang för att det fungerar! helt sjukt, hon städar och städar så sägfer hon emellanåt "men vad ÄR det i det här? kolla hur lätt allt går bort." det är riktigt roligt. jag frågade om hon inte var glad att smutsen går bort, då sa hon "nästan inte. vad ÄR det i den här?"

Av matilda - 13 juni 2009 14:31

på senare dagar (jag är ju skyhöga 21 år gammal) så har jag börjat komma på hur otroligt jobbig jag måste vara, eller var förut vill jag säga för jag har ändrat mig. tror jag. jag kunde blir störtsur för nästan ingenting och vara sur hur länge som hellst, flera månader! för mnsta lilla struntpryl. som lillebror gjorde idag, han sa "åh, en sån ska jag ha!" om en laserpekare, han har haft tusen såna förut och don går alltid sönder. så jag sa "men en sån ska du väl inte ha?" och han blev fly förbannad. och är det fortfarande. han blev väl sur för tre timmar sen. typ. nått sånt. vi gick en sväng på trosamarknad, det var där laserpekarna fanns. jaja, nu ska jag ringa runt lite, till sandra och fråga när och var vi ska ses, och till eliza och höra vad jag ska ha med mig till grillningen. om det blir nån. och ingela om hon vill ha skjuts dit ut.

Ovido - Quiz & Flashcards